Vakantiewoningen in Denemarken

Geschreven door Sandra van Bijsterveld

Inmiddels hebben wij in verschillende vakantiewoningen in Denemarken verbleven. Om onze ervaring met een bepaald vakantiehuis te lezen, kun je doorklikken naar de blogposts over deze vakantiewoningen.

Het begon allemaal in de herfstvakantie van 2006 met een weekje in Ribe Byferie, waar we in 2015 met veel plezier nog eens terugkwamen.

In 2015 verbleven we ook in een stacaravan op Henne Strand Camping.

In 2016 verbleven we voor het eerst in een vakantiewoning van Vakantiepartner Denemarken. Deze woning met sauna en een enorme tuin en vlak bij het strand stond op Funen, bij Middelfart. Een geweldige uitvalsbasis!

In 2017 gingen we in de meivakantie bij Landal Ebeltoft. Dat bleek een regio met heel veel leuke uitstapjes te zijn.

In 2018 gingen we niet in de meivakantie naar Denemarken, maar in de herfstvakantie. Deze keer kozen we voor Landal SeaWest, waar we heel wat stranden bezochten, maar ook een leuk klimpark en een Vikingdorp.

Andere vakantiehuizen in Denemarken

Tot zo ver de vakantiewoningen waar wij ervaring mee hebben. Er zijn nog meer Landal-parken in Denemarken en Vakantiepartner Denemarken heeft een heel uitgebreid aanbod. Je kunt ook een vakantiewoning in Denemarken huren via Pharos Reizen. Dit zijn ze per regio:

Zuid-Denemarken

Midden-Jutland

Noord-Jutland

Seeland

Novasol heeft zoveel vakantiehuizen in Denemarken dat ik ze onmogelijk allemaal op de kaart kan zetten. Daarvoor kun je beter even op de website van Novasol kijken.

Ook bij Belvilla hebben ze trouwens vakantiewoningen in Denemarken. Dat wordt nog moeilijk kiezen!