Vakantiewoningen in Denemarken

Geschreven door Sandra van Bijsterveld

Inmiddels hebben wij in verschillende vakantiewoningen in Denemarken verbleven. Om onze ervaring met een bepaald vakantiehuis te lezen, kun je doorklikken naar de blogposts over deze vakantiewoningen.

Vakantieparken in Denemarken

Het begon voor ons allemaal in de herfstvakantie van 2006 met een weekje op Ribe Byferie Resort in het Deense waddengebied, waar we in 2015 met veel plezier nog eens terugkwamen. Hier lees je onze ervaringen en hier vind je prijzen en beschikbaarheid.

In 2017 gingen we in de meivakantie bij Landal Ebeltoft. Dat bleek een regio met heel veel leuke gezinsuitstapjes te zijn. Hier kun je lezen hoe de woning beviel en wat we allemaal deden in de omgeving en hier vind je prijzen en beschikbaarheid.

In 2018 gingen we in de herfstvakantie naar Denemarken. Deze keer kozen we voor Landal SeaWest, waar we heel wat stranden bezochten, maar ook een leuk klimpark en een Vikingdorp. Bekijk hier onze vakantiewoning en onze uitstapjes en bekijk hier prijzen en beschikbaarheid.

Tot zo ver de vakantieparken in Denemarken waarmee wij ervaring hebben. Er zijn nog meer Landal-parken in Denemarken.

Ook deze vakantieparken lijken de moeite waard:

Losse vakantiewoningen in Denemarken

Hoef je niet zo nodig op een vakantiepark of resort te verblijven? Dan is er in Denemarken een heel groot aanbod aan losse vakantiehuizen. In 2016 verbleven we voor het eerst in deze vakantiewoning van Vakantiepartner Denemarken. Deze woning met sauna en een enorme tuin en vlak bij het strand stond op Funen, bij Middelfart. Een geweldige uitvalsbasis! Dit beviel zo goed, dat we in 2019 weer in een vakantiehuis van Vakantiepartner Denemarken verbleven, deze keer in deze op het eiland Møn.

Vakantiepartner Denemarken heeft nog veel meer losse vakantiehuizen in heel Denemarken.

Ook Novasol heeft veel vakantiehuizen in Denemarken. Je vindt ze op de website van Novasol. Verder vind je bij Belvilla nog vakantiewoningen in Denemarken. Interhome heeft ook een groot aanbod. Dat wordt moeilijk kiezen!

Huuraccommodaties op campings in Denemarken

In 2015 verbleven we ook in een stacaravan op Henne Strand Camping.

Ook deze campings bieden huuraccommodaties aan: