Inmiddels hebben wij in verschillende vakantiewoningen in Denemarken verbleven.

Vakantieparken in Denemarken

Het begon voor ons allemaal in de herfstvakantie van 2006 met een weekje op Ribe Byferie Resort in het Deense waddengebied, waar we in 2015 met veel plezier nog eens terugkwamen. Hier lees je onze ervaringen en hier vind je prijzen en beschikbaarheid.

In 2017 gingen we in de meivakantie bij Landal Ebeltoft. Dat bleek een regio met heel veel leuke gezinsuitstapjes te zijn. Hier kun je lezen hoe de woning beviel en wat we allemaal deden in de omgeving en hier vind je prijzen en beschikbaarheid.

In 2018 gingen we in de herfstvakantie naar Denemarken. Deze keer kozen we voor Landal SeaWest, waar we heel wat stranden bezochten, maar ook een leuk klimpark en een Vikingdorp. Bekijk hier onze vakantiewoning en onze uitstapjes en bekijk hier prijzen en beschikbaarheid.

Tot zo ver de vakantieparken in Denemarken waarmee wij ervaring hebben. Verder verbleven we ook nog meerdere keren in een ‘losse’ vakantiewoning – daarover lees je verderop meer.

Maar er zijn natuurlijk nog veel meer vakantieparken in Denemarken.

Deense vakantieparken bij Legoland

Deense vakantieparken in het Deense waddengebied

Deense vakantieparken op Funen

Deense vakantieparken bij Møns Klint

Deense vakantieparken in Noord-Jutland

Deense vakantieparken in de regio Hvide Sande

Deense vakantieparken in Djursland

Deens vakantiepark aan de Limfjord

Deens vakantiepark in Søhøjlandet

Deens vakantiepark op Falster

Deens vakantiepark op Langeland

Deens vakantiepark in Zuidoost-Jutland

Losse vakantiewoningen in Denemarken

Hoef je niet zo nodig op een vakantiepark of resort te verblijven? Dan is er in Denemarken een heel groot aanbod aan losse vakantiehuizen.

Vakantiehuizen van Sol og Strand

Een bekende verhuurder van vakantiewoningen in Denemarken is Sol og Strand. De vakantiehuizen in Denemarken van Sol og Strand kun je huren via Interhome.

House of Europe en Belvilla

Ook House of Europe heeft veel vakantiehuizen in Denemarken. Je vindt ze op de website van House of Europe.

Verder vind je bij Belvilla nog vakantiewoningen in Denemarken. Dat wordt moeilijk kiezen!

Natuurhuisjes in Denemarken

Wil je een huisje dat echt helemaal midden in de natuur staat, kijk dan eens bij de vakantiewoningen in Denemarken van Natuurhuisje.nl. Zij planten ook nog eens een boom voor elke geboekte nacht.

Huuraccommodaties op campings in Denemarken

In 2015 verbleven we ook in een stacaravan op Henne Strand Camping.

Ook deze campings bieden huuraccommodaties aan:

Deze pagina kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.