Voordeel

Ik kan niet álles bijhouden, maar als ik gratis dingen, kortingen en andere acties tegenkom op het gebied van vakanties naar Denemarken, plaats ik ze hier. Kom dus regelmatig even kijken of er iets interessants voor je bij zit.

Gratis proeflessen Deens

Een beetje Deens leren is leuk en handig voor je vakantie in Denemarken. Hier kun je een gratis proefles Deens aanvragen. Meer manieren – sommige ook gratis – om Deens te leren vind je hier op ScandinavischLeven.nl.

Voordelig kamperen met de ACSI Camping Card (+ gratis campingkookboek)

Met de ACSI Camping Card kampeer je in het voor- en naseizoen heel voordelig. Je krijgt dan tot wel 60% korting. Er zijn ook een campinggids en camping-app van ACSI, waarmee je makkelijk campings kunt zoeken en vinden. En ik zag dat je nu ook een gratis campingkookboek kunt downloaden bij ACSI!

Je vindt het allemaal op deze website van ACSI.

Korting bij Landal in Denemarken

Landal heeft best veel vakantieparken in Denemarken – hier vind je ze allemaal. Daarnaast heeft Landal regelmatig kortingen, bijvoorbeeld vroegboekkorting of juist lastminute-korting. Mooi meegenomen, als je toch een verblijf wilt boeken! Ook handig: Landal zet zelf al alle geldende acties bij elkaar op deze pagina.

Gratis magazine Reis Mee

Voor vakantie-inspiratie kun je bij Pharos Reizen gratis het magazine Reis Mee Familiereizen aanvragen. Hierin staan niet alleen de mooiste vakantiebestemmingen, maar ook fotografietips om je vakantiemomenten vast te leggen en handige tips en checklists van ANWB-experts.

Gratis werken aan je wandelconditie

Ben je van plan om lekker te gaan wandelen in Denemarken? Dan kun je nu alvast een gratis ebook met wandeltips downloaden op DeWandeltrainer.nl.

Lastminutes en korting op Deense uitstapjes bij Novasol

Huisjesverhuurder Novasol heeft niet alleen een pagina met lastminute-aanbiedingen, maar ook een pagina met kortingen op uitstapjes in Denemarken die je krijgt op vertoon van het huurcontract van je vakantiewoning. Slim om even in de gaten te houden!

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.