Voordeel

Ik kan niet álles bijhouden, maar als ik gratis dingen, kortingen en andere acties tegenkom op het gebied van vakanties naar Denemarken, plaats ik ze hier. Kom dus regelmatig even kijken of er iets interessants voor je bij zit.

Korting bij Belvilla

Op de homepage van Belvilla staan eigenlijk altijd wel interessante kortingen en acties aangegeven. Ze hebben ook vakantiewoningen in Denemarken.

Lastminutes bij Vacanceselect

Vacanceselect heeft mooie huuraccommodaties op campings in Denemarken. Soms geldt er een aantrekkelijke lastminute-korting. Op deze pagina kun je kijken of er op dit moment locaties in Denemarken in de aanbieding zijn.

Hoge kortingen bij Traveldeal

Traveldeal is een website die afgeprijsde reizen van verschillende reisaanbieders heel handig voor je bij elkaar zet. De kortingen kunnen hoog oplopen, dus soms moet je wel snel beslissen.

Gratis proefles Deens

Een beetje Deens leren is leuk en handig voor je vakantie in Denemarken. Hier kun je een gratis proefles Deens aanvragen. Meer manieren – sommige ook gratis – om Deens te leren vind je hier op ScandinavischLeven.nl.

Voordelig kamperen met de ACSI Camping Card

Met de ACSI Camping Card kampeer je in het voor- en naseizoen heel voordelig. Je krijgt dan tot wel 60% korting. Er zijn ook een campinggids en camping-app van ACSI, waarmee je makkelijk campings kunt zoeken en vinden. Kijk wel even of de camping van jouw keuze ook korting geeft en zo ja hoeveel, want dan verschilt per camping,

Je vindt het allemaal op deze website van ACSI.

Korting bij Landal in Denemarken

Landal heeft best veel vakantieparken in Denemarken – hier vind je ze allemaal. Daarnaast heeft Landal regelmatig kortingen, bijvoorbeeld vroegboekkorting of juist lastminute-korting. Mooi meegenomen, als je toch een verblijf wilt boeken! Ook handig: Landal zet zelf al alle geldende acties bij elkaar op deze pagina.

Gratis magazine van Nordic

Ken je reisorganisatie en Scandinaviëspecialist Nordic al? Op de website van Nordic kun je een digitaal magazine aanvragen met informatie over bestemmingen en verhalen van reizigers. Je vindt dit magazine van Nordic hier.

Gratis werken aan je wandelconditie

Ben je van plan om lekker te gaan wandelen in Denemarken? Dan kun je nu alvast een gratis ebook met wandeltips downloaden op DeWandeltrainer.nl.

Lastminutes en korting op Deense uitstapjes bij Novasol

Huisjesverhuurder Novasol heeft niet alleen een pagina met lastminute-aanbiedingen, maar ook een pagina met kortingen op uitstapjes in Denemarken die je krijgt op vertoon van het huurcontract van je vakantiewoning. Slim om even in de gaten te houden!

Gratis kalender met Scandinavische feestdagen

Wil je het hele jaar door een beetje in Scandinavië-sferen blijven? Download dan gratis deze jaarkalender met Scandinavische feestdagen.

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.