Hier vind je de mooiste fietsvakanties naar Denemarken op een rij. Zo regel je makkelijk je overnachtingen en eventueel vervoer van je bagage.

Let op: er zijn ook groepsfietsreizen. Die vind je bij de groepsreizen naar Denemarken.

Fietsen rondom Ringkobing Fjord

Met Fiets-Fun kun je in 8 of 15 dagen rondom Ringkobing Fjord fietsen, van een camping met veel sportvoorzieningen in Bjerregaard naar een camping met zwembad bij het stadje Tarm en een camping in Hee in de bossen. Vanaf de campings zijn mooie fietsroutes voor je uitgestippeld, bijvoorbeeld naar Bork Vikingehavn. Fietsen rondom Ringkobing Fjord kan ook met verblijf in volledig ingerichte huisjes op campings – ook weer 8 of 15 dagen.

Fietsen in Oost-Jutland

Tijdens deze fietsreis in Oost-Jutland en op het eiland Samsø (met bagagevervoer) van SNP Reizen begin je in Aarhus. Over een oude spoorlijn fiets je naar Vrads Sande in het binnenland van Jutland. Dan steek je over naar het duurzame eiland Samsø.

Fietsen op Funen (Fyn)

Met Fital kun je in 8 of 15 dagen de Sprookjesachtig Denemarken op het Deense eiland Funen maken. Je verblijft op 3 campings en vanaf elke camping zijn ook weer mooie rondritten te maken op de fiets. 8 of 15 dagen fietsen op Funen kan ook met hotelovernachtingen of in volledig ingerichte huisjes op campings.

Er is ook een 6-daagse fietsreis op het eiland Funen met verblijf in Svenborg van TUI

Busreis ‘Fietsvakantie Funen’

Wil je met de bus naar Denemarken reizen? Met deze busreis van OAD brengt de bus je naar het Deense eiland Funen en ga je vervolgens met de groep mooie fietstochten maken. Je ziet golvende graanvelden, fjorden, beboste heuvels en mooie stranden. Ook kom je in leuke stadjes zoals Faaborg en Svendborg, bij kasteel Egeskov en op het eiland Langeland. Je verblijft in hotels. De reis duurt in totaal 7 dagen.

Fietsen op Bornholm

TUI heeft een 7-daagse fietsreis op het eiland Bornholm in de Oostzee.

Fietsen op Seeland

Daarnaast heeft TUI een 8-daagse fietsronde over het eiland Seeland met als begin en eind Køge.

8 dagen fietsen op Funen

Scandinavië-specialist Nordic heeft een fietsvakantie op Funen van 8 dagen. Je fietst ongeveer 215 km door de eilandengroep van Zuid-Fyn. Je komt onder andere op het eiland Ærø en in de leuke dorpjes als Faaborg, Svendborg en Kerteminde. De route bestaat uit vlakke afstanden en glooiende heuvels.

Deze pagina kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.