Hier vind je de mooiste fietsvakanties naar Denemarken op een rij. Zo regel je makkelijk je overnachtingen en eventueel vervoer van je bagage.

Let op: er zijn ook groepsfietsreizen. Die vind je bij de groepsreizen naar Denemarken.

Fietsen in Oost-Jutland

Tijdens deze fietsreis in Oost-Jutland en op het eiland Samsø (met bagagevervoer) van SNP Reizen begin je in Aarhus. Over een oude spoorlijn fiets je naar Vrads Sande in het binnenland van Jutland. Dan steek je over naar het duurzame eiland Samsø.

Fietsen op Funen (Fyn)

Er is ook een 6-daagse fietsreis op het eiland Funen met verblijf in Svenborg van TUI.

Ook handig: deze fietsatlas Denemarken.

Fietsen op Bornholm

TUI heeft een 7-daagse fietsreis op het eiland Bornholm in de Oostzee.

Fietsen op Seeland

Daarnaast heeft TUI een 8-daagse fietsronde over het eiland Seeland met als begin en eind Køge.

8 dagen fietsen op Funen

Scandinavië-specialist Nordic heeft een fietsvakantie op Funen van 8 dagen. Je fietst ongeveer 215 km door de eilandengroep van Zuid-Fyn. Je komt onder andere op het eiland Ærø en in de leuke dorpjes als Faaborg, Svendborg en Kerteminde. De route bestaat uit vlakke afstanden en glooiende heuvels.

Deze pagina kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.