Fietsvakanties naar Denemarken

Hier vind je de mooiste fietsvakanties naar Denemarken op een rij. Zo regel je makkelijk je overnachtingen en eventueel vervoer van je bagage.

Fietsen in Denemarken met kinderen: Sprookjesachtig Denemarken

Pharos Reizen heeft een 8- of 15-daagse fietsvakantie voor gezinnen op Funen. Hierbij verblijf je op drie kindvriendelijke campings in het heuvellandschap van Funen, in een 4-persoonstent of 6-persoonstent. Je fietst van camping naar camping en legt ongeveer 49, 39 en 29 km af.

Fietsen rondom Ringkobing Fjord

Met Fiets-Fun kun je in 8 of 15 dagen rondom Ringkobing Fjord fietsen, van een camping met veel sportvoorzieningen in Bjerregaard naar een camping met zwembad bij het stadje Tarm en een camping in Hee in de bossen. Vanaf de campings zijn mooie fietsroutes voor je uitgestippeld, bijvoorbeeld naar Bork Vikingehavn. Fietsen rondom Ringkobing Fjord kan ook met verblijf in volledig ingerichte huisjes op campings – ook weer 8 of 15 dagen.

Fietsen in Oost-Jutland

Tijdens deze fietsreis in Oost-Jutland en op het eiland Samsø (met bagagevervoer) van SNP Reizen begin je in Aarhus. Over een oude spoorlijn fiets je naar Vrads Sande in het binnenland van Jutland. Dan steek je over naar het duurzame eiland Samsø.

Fietsen op Funen

Ook met Fital kun je in 8 of 15 dagen de Sprookjesachtig Denemarken op het Deense eiland Funen maken. Je verblijft op 3 campings en vanaf elke camping zijn ook weer mooie rondritten te maken op de fiets. 8 of 15 dagen fietsen op Funen kan ook met hotelovernachtingen of in volledig ingerichte huisjes op campings.

Er is ook een 6-daagse fietsreis op het eiland Funen met verblijf in Svenborg van TUI

Fietsen op Bornholm

TUI heeft een 7-daagse fietsreis op het eiland Bornholm in de Oostzee.

Fietsen op Seeland

Daarnaast heeft TUI een 8-daagse fietsronde over het eiland Seeland met als begin en eind Køge.