Deze reisgidsen gebruik ik voor onze vakanties in Denemarken. En ik heb er nog wel een paar op mijn verlanglijstje staan…

Capitool reisgids Denemarken

Ik ben fan van de Capitool-reisgidsen. Ze hebben duidelijke plattegrondjes en routes en mooie illustraties. Ik heb zelf deze Capitool-reisgids voor Denemarken. Er bestaat ook een aparte Capitool-compact-reisgids voor Kopenhagen.

Kidskompas Denemarken

Ik weet nog goed dat ik vroeger tijdens onze gezinsvakanties naar Frankrijk een eigen kinderreisgids Frankrijk had. Het nieuwsgierige zat er toen al in, want ik zat hem eindeloos uit te pluizen. Ik heb zo’n spijt dat ik hem blijkbaar op een gegeven moment heb weggegooid!

Des te leuker vond ik het toen ik deze kinderreisgids Denemarken vond: Kidskompas Denemarken. We gaan regelmatig in de meivakantie of herfstvakantie naar Denemarken, dus hij komt zeker van pas op de achterbank. Eerder schreef ik deze blogpost over deze reisgids Denemarken voor kinderen.

100% Kopenhagen van Time to momo

Voor mijn stedentrip Kopenhagen gebruikte ik de 100%-gids Kopenhagen die je op de foto ziet liggen. Het handige aan deze gids vond ik de wandelroutes door de stad. Eerder schreef ik deze blogpost over deze reisgids Kopenhagen. Inmiddels hebben de 100%-gidsen zich ontwikkeld tot de stedengidsen van Time to momo (hier vind je die van Kopenhagen).

Andere reisgidsen voor Denemarken waarnaar ik benieuwd ben

Zo, dat is mijn stapeltje reisgidsen voor Denemarken. Maar er zijn natuurlijk nog meer mooie gidsen.

Voor Denemarken:

Voor Kopenhagen:

En als je van lekker eten houdt:

Er is ook een Lannoo’s autoboek Denemarken, Noorwegen, Zweden en IJsland.

Deze pagina kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.