Je kunt nu mijn eigen papieren reisgids over Denemarken bestellen, met al onze persoonlijke tips en ervaringen erin.

reisgids denemarken

Direct downloaden

Voor als je liever meteen iets wilt kunnen downloaden heb ik een reeks digitale magazines gemaakt, waarin je onze gedetailleerde en persoonlijke ervaringen in een bepaalde regio in Denemarken bij elkaar vindt. Na betaling kun je ze direct downloaden, opslaan op je telefoon, laptop of tablet en eventueel zelf uitprinten.

Voor onze vakanties in Denemarken gebruik ik nog steeds vaak de Capitool-reisgids Denemarken. Ik ben vooral fan van de mooie én praktische illustraties in dit boek, die bijvoorbeeld routes of dwarsdoorsneden van gebouwen laten zien.

Voor mijn eigen stedentrip Kopenhagen gebruikte ik de Time to momo-gids Kopenhagen. Het handige aan deze gids vond ik de wandelroutes door de stad.

Tip: wil je je laten rondleiden door een local die alle bekende en onbekende pareltjes in Kopenhagen kent? Dat regel je heel makkelijk via With Locals. Je kunt zelf kiezen welke gids je graag wilt hebben en verder zijn deze privérondleidingen ook helemaal aan te passen aan jouw wensen. Wandelen, fietsen, proeven fotograferen – het kan allemaal!

Meer reisgidsen en kaarten voor Denemarken

Voor meer reisgidsen over Denemarken raad ik je aan om eens een kijkje te nemen bij reisboekhandel De Zwerver. Deze gespecialiseerde boekhandel heeft niet alleen reisgidsen, maar bijvoorbeeld ook wegen-, wandel- en fietskaarten. Hier vind je alles over Denemarken bij De Zwerver.

reisgids denemarken

Deze pagina kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.