Deze autorondreizen door Denemarken brengen je in één vakantie naar de mooiste plekjes. Alle overnachtingen in één keer geregeld!

(Klik even door voor gezinsreizen naar Denemarken of reizen naar Scandinavië (bijvoorbeeld Denemarken en Zweden.) 

De mooiste plekjes van Denemarken (7 dagen)

Deze rondreis van de ANWB langs hotels in Denemarken brengt je naar Seeland, Funen en Jutland. Daar verblijf je in drie van de mooiste Deense plaatsen: Kopenhagen, Faaborg en Aarhus. Ook kun je uitstapjes maken naar bijvoorbeeld het kasteel van Hamlet, het Deense merengebied en de eilanden van de Zuid-Funense archipel.

Rondreis Idyllisch Denemarken (8 dagen)

Tijdens deze rondreis Idyllisch Denemarken van TUI krijg je een goed beeld van Denemarken. je ziet de ruige westkust, de 3 steden Kopenhagen, Aarhus en Odense en het hoogste punt van Denemarken.

3 stedentrips in Denemarken (8 dagen)

Deze rondreis van Scandinavië-specialist Nordic brengt je per trein naar drie leuke steden in Denemarken:

Deens drieluik (8 dagen)

Tijdens deze 8-daagse reis van De Jong Intra bezoek je Jutland, Funen en Seeland. Hierbij horen natuurlijk Kopenhagen en Odense, maar ook de steden Kolding en Aarhus zijn zeker de moeite waard.

Kopenhagen en strand (9 dagen)

Deze 9-daagse reis van Style in Travel combineert een stedentrip Kopenhagen met een verblijf in twee hotels vlak bij het strand van Seeland.

Meer informatie over deze reis vind je hier op de website van Style in Travel.

Denemarken in stijl (9 dagen)

Combineer een verblijf op Seeland (een eiland met prachtige zandstranden waar Kopenhagen binnen handbereik ligt) met sprookjeseiland Funen met zijn prachtige kastelen. Je verblijft in twee kleinschalige topaccommodaties.

Alles over deze reis lees je hier op de website van Style in Travel.

De Margrietroute (9 dagen)

Je hebt vast wel gehoord van de Margrietroute – een autoroute over de mooiste wegen en langs de mooiste plekjes in Denemarken. De ANWB maakt het je nu wel heel makkelijk om de Margrietroute te leren kennen met deze 9-daagse reis. Je komt dan op zowel Jutland en Funen als Seeland. Je combineert steden als Kopenhagen, Viborg en Ribe met natuur aan de kust en in het binnenland. Ook leuk: je verblijft in ‘kro’s’. Dit zijn traditionele Deense herbergen die zich hebben ontwikkeld tot gemoedelijke hotels.

Denemarken: autorondreis in stijl (9 dagen)

Denemarken in stijl is een autorondreis van Natuurlijk Reizen waarbij je verblijft in sfeervolle hotels buiten de grote steden. De bijzondere hotels die speciaal voor deze reis zijn geselecteerd staan voornamelijk midden in de natuur. Je vertrekt komt onder andere in Kopenhagen, Silkeborg en op Funen. Ook rij je een stuk van de mooie Margrietroute.

Beleef Jutland (10 dagen)

Deze autorondreis door het Deense Jutland van De Jong Intra is zeer compleet. Je bezoekt onder andere Esbjerg, de leuke steden Aalborg en Aarhus en twee plekken die nog op mijn persoonlijk verlanglijst staan: Silkeborg en Grenen.

Kro’s en kastelen (10 dagen)

Een kro is een soort Deense herberg – maar dan van alle moderne gemakken voorzien. Tijdens deze reis langs hoogtepunten in Zuid- en Midden-Jutland en het eiland Funen zijn kro’s de perfecte sfeervolle verblijfsplaats. Zo kun je de lange zandstranden van het Deense Waddengebied bezoeken, maar ook de bossen rondom de Limfjord en de middeleeuwse kastelen op Funen. Daar slaap je zelfs op een kasteel!

Alles over deze reis vind je hier op de website van Style in Travel.

Deense Wadden en kastelen (10 dagen)

Deze reis begint aan de Deense westkust, waar lange zandstranden zich uitstrekken langs de Noordzee en de Deense Waddeneilanden. Daarna ga je naar een hotel aan de zuidkust van Funen, waar je meerdere kastelen kunt bezoeken, maar ook de gezellige plaatsen Odense, Faaborg en Svendborg.

Actuele informatie en prijzen voor deze reis vind je hier op de website van Style in Travel.

Stranden en wouden van Jutland (10 dagen)

Tijdens deze reis slaap je eerst in een hotel vlak bij het strand aan de Deense westkust met zijn lange zandstranden en Waddeneilanden. Het tweede hotel staat in de bossen van Noord-Jutland, op loopafstand van de Mariagerfjord. Ook een mooie uitvalsbasis voor een stedentrip Århus!

Meer weten? Bekijk deze reis op de website van Style in Travel.

Dansk Tur langs hotels (11 dagen)

Deze rondreis langs hotels van Scandinavië-specialist Nordic begint in Zuid-Seeland met z’n krijtrotsen en grillige kustlijnen. Daarna rij je op de veerboot naar de leuke stad Aarhus met zijn vele musea. Je verblijft net buiten de stad, waar de prachtige natuur van Denemarken begint.

De volgende stop is het eiland Funen, dat je verkent vanuit een typisch Deens charmehotel. Je vindt hier kleurrijke dorpjes, indrukwekkende kastelen, glooiende heuvels, boomgaarden en vakwerkboerderijen

Hygge i Danmark (12 dagen)

Ook bij Nordic vind je deze reis, die je laat kennismaken met typisch Deense gezelligheid en onthaasting. In 12 dagen zoek je de meest rustgevende natuur in Denemarken op, in combinatie met enkele culinaire hoogtepunten. Je ziet:

Denemarken op je gemak (12 dagen)

Tijdens deze 12-daagse reis van De Jong Intra neem je uitgebreid de tijd om van Denemarken te genieten. Ga uitwaaien aan de Deense Waddenzee, ontdek de populaire westkust van Jutland, bezoek sprookjesstadje Odense en kasteel Egeskov, laat je verbazen door de steile rotsen van Møns Klint en bezoek Roskilde en Kopenhagen

De stranden van Jutland (12 dagen)

Tijdens deze afwisselende rondreis door Jutland verblijf je in kleinschalige hotels en kro’s Je ziet lange zandstranden, de Deense Waddeneilanden, meren, fjorden en uitgestrekte bossen. Maar ook dorpjes met vakwerkhuizen en studentenstad Århus.

Deze reis vind je hier op de website van Style in Travel.

In het spoor van de Vikingen (12 dagen)

Denemarken heeft volop bezienswaardigheden die te maken hebben met de Vikingen. Zo staan bij Jelling (in Jutland) oude runenstenen, heeft het Vikingmuseum Ladby op Funen een Vikingscheepsgraf en kun je bij Lindholm Høje (bij Aalborg) rondlopen over een Vikingbegraafplaats. En dan zijn er nog de vijf originele Vikingschepen in het Vikingschipmuseum in Roskilde (in Seeland). Met deze reis kun je ze allemaal gaan bekijken.

Meer weten? Kijk hier op de website van Style in Travel.

Denemarken compleet (13 dagen)

Deze 13-daagse roadtrip brengt je naar de mooiste plekjes in heel Denemarken: van de brede zandstranden aan de Noordzee tot de ruige kust van Noord-Jutland en van de kastelen en heuvels van Funen tot de stranden en cultuur van Seeland. Je blijft steeds 2 of 3 nachten op één plek, zodat je genoeg tijd hebt om de omgeving te bekijken.

Alle informatie over deze reis vind je hier op de website van Style in Travel.

Funen en Seeland (13 dagen)

Tijdens deze reis bezoek je eerst Funen, een eiland met glooiende heuvels en volop kastelen en historische plaatsjes. Daarna kun je op Seeland de drukte van hoofdstad Kopenhagen opzoeken. Maar ook Seeland heeft prachtige stranden. En natuurlijk bezoek je ook de kliffen in het zuiden van het eiland.

Actuele prijzen en beschikbaarheid vind je hier op de website van Style in Travel.

Deze pagina kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.