Deze autorondreizen door Denemarken brengen je in één vakantie naar de mooiste plekjes. Alle overnachtingen in één keer geregeld!

(Klik even door voor gezinsreizen naar Denemarken of reizen naar Scandinavië (bijvoorbeeld Denemarken en Zweden.) 

De mooiste plekjes van Denemarken (7 dagen)

Deze rondreis van de ANWB langs hotels in Denemarken brengt je naar Seeland, Funen en Jutland. Daar verblijf je in drie van de mooiste Deense plaatsen: Kopenhagen, Faaborg en Aarhus. Ook kun je uitstapjes maken naar bijvoorbeeld het kasteel van Hamlet, het Deense merengebied en de eilanden van de Zuid-Funense archipel.

Rondreis Idyllisch Denemarken (8 dagen)

Tijdens deze rondreis Idyllisch Denemarken van TUI krijg je een goed beeld van Denemarken. je ziet de ruige westkust, de 3 steden Kopenhagen, Aarhus en Odense en het hoogste punt van Denemarken.

Prachtig Denemarken (8 dagen)

Deze autorondreis langs hotels van House of Europe kom je in Kopenhagen, Århus en Ålborg. Ook bekijk je het schitterende Skagen en Grenen.

Kastelen, Kopenhagen en Odense (8 dagen)

De Jong Intra heeft deze 8-daagse autorondreis door Denemarken waarbij je de mooiste plekjes van Seeland en Funen bezoekt. Op Seeland vind je, behalve natuurlijk de hoofdstad Kopenhagen, opvallend veel kastelen en op Funen ligt onder andere Odense, de stad van Hans Christian Andersen. Je kunt deze reis eventueel combineren met de 10-daagse reis Beleef Jutland.

Deens drieluik (8 dagen)

Tijdens deze 8-daagse reis van De Jong Intra bezoek je Jutland, Funen en Seeland. Hierbij horen natuurlijk Kopenhagen en Odense, maar ook de steden Kolding en Aarhus zijn zeker de moeite waard.

Autorondreis langs kastelen en Jutland (8 dagen)

Bij Natuurlijk Reizen kun je deze 8-daagse autorondreis langs kastelen en door Jutland boeken. Je bezoekt het noordelijkste puntje van Jutland, maar ook steden zoals Kopenhagen, Odense, Aarhus en Kolding. Je verblijft in hotels.

3 stedentrips in Denemarken (8 dagen)

Deze rondreis van Scandinavië-specialist Nordic brengt je per trein naar drie leuke steden in Denemarken:

Autorondreis Denemarken in stijl (9 dagen)

Denemarken in stijl is een autorondreis van Natuurlijk Reizen waarbij je verblijft in sfeervolle hotels buiten de grote steden. De bijzondere hotels die speciaal voor deze reis zijn geselecteerd staan voornamelijk midden in de natuur. Je vertrekt komt onder andere in Kopenhagen, Silkeborg en op Funen. Ook rij je een stuk van de mooie Margrietroute.

Beleef Jutland (10 dagen)

Deze autorondreis door het Deense Jutland van De Jong Intra is zeer compleet. Je bezoekt onder andere Esbjerg, de leuke steden Aalborg en Aarhus en twee plekken die nog op mijn persoonlijk verlanglijst staan: Silkeborg en Grenen.

Het beste van Denemarken (11 dagen)

Deze autorondreis langs hotels van House of Europe is een mooie combinatie van Deense steden, kust en cultuur. Je bezoekt de hoofdstad Kopenhagen, maar ook Ribe, Odense, Århus en Ålborg. De kust is in Denemarken eigenlijk altijd dichtbij, maar bij Skagen en Grenen is hij wel uitzonderlijk mooi.

Dansk Tur langs hotels (11 dagen)

Deze rondreis langs hotels van Scandinavië-specialist Nordic begint in Zuid-Seeland met z’n krijtrotsen en grillige kustlijnen. Daarna rij je op de veerboot naar de leuke stad Aarhus met zijn vele musea. Je verblijft net buiten de stad, waar de prachtige natuur van Denemarken begint.

De volgende stop is het eiland Funen, dat je verkent vanuit een typisch Deens charmehotel. Je vindt hier kleurrijke dorpjes, indrukwekkende kastelen, glooiende heuvels, boomgaarden en vakwerkboerderijen

Hygge i Danmark (12 dagen)

Ook bij Nordic vind je deze reis, die je laat kennismaken met typisch Deense gezelligheid en onthaasting. In 12 dagen zoek je de meest rustgevende natuur in Denemarken op, in combinatie met enkele culinaire hoogtepunten. Je ziet:

Denemarken op je gemak (12 dagen)

Tijdens deze 12-daagse reis van De Jong Intra neem je uitgebreid de tijd om van Denemarken te genieten. Ga uitwaaien aan de Deense Waddenzee, ontdek de populaire westkust van Jutland, bezoek sprookjesstadje Odense en kasteel Egeskov, laat je verbazen door de steile rotsen van Møns Klint en bezoek Roskilde en Kopenhagen

Charme en historie (14 dagen)

Deze rondreis van Nordic brengt je in twee weken naar historische plekken in Denemarken zoals Ribe (de oudste stad van Scandinavië), Aarhus, Fyn en de kastelen in Noord-Sjӕlland.

Deze pagina kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.