Autorondreizen in Denemarken

Deze autorondreizen door Denemarken brengen je in één vakantie naar de mooiste plekjes. Alle overnachtingen in één keer geregeld!

(Klik even door voor gezinsreizen naar Denemarken of reizen naar Scandinavië (bijvoorbeeld Denemarken en Zweden.) 

Sprookjesachtig Funen (7 dagen)

Sprookjesachtig Funen is een 7-daagse rondreis Denemarken in het teken van cultuur, natuur en eilandhoppen van Pharos Reizen. Je begint in sprookjesstad Odense en neemt daarna de boot naar het eiland Ærø (ten zuiden van Funen) waar je heerlijk kunt uitwaaien.

Margrietroute (7 of 9 dagen)

Deze reis langs de Magrietroute is een 7-daagse of 9-daagse autorondreis langs Deense kro’s van Pharos Reizen. Je rijdt een prachtige route door het afwisselende landschap van Jutland. Onderweg kom je akkers, knusse stadjes met vakwerkhuizen, haventjesstadjes en heerlijk rustige stranden tegen.

Rondreis Idyllisch Denemarken (8 dagen)

Tijdens deze rondreis Idyllisch Denemarken krijg je een goed beeld van Denemarken. je ziet de ruige westkust, de 3 steden Kopenhagen, Aarhus en Odense en het hoogste punt van Denemarken.

Dineren bij de Denen (8 of 12 dagen)

Dineren bij de Denen is een 8- of 12-daagse rondreis Jutland, Funen en Seeland van Pharos Reizen. Tijdens deze reis geniet je onder andere van de stranden van Jutland, Odense op Funen en de Deense hoofdstad Kopenhagen. Je overnacht in bijzondere hotels en je kunt eten bij een Deense familie.

Rondje Jutland (11 of 12 dagen)

Rondje Jutland is een 11- of 12-daagse rondreis door Jutland van Pharos Reizen. Je komt op de stille strandjes aan de oostkust, maar ook op de brede zandstranden aan de westkust. Daar tref je trouwens ook gezellige stadjes zoals Ribe, Alborg en Kolding. Je overnacht op drie vakantieparken in het westen (waddeneiland Fanø), het noorden (Hanstholm) en het oosten van Jutland (Hejls).

Deense fjorden, kust en eilanden (11 dagen)

Tijdens deze reis van Pharos Reizen door Jutland en Seeland verblijf je in hotels en kro’s (autentieke Deense herbergen). Je begint in de kop van Jutland, waar de Noord- en de Oostzee bij elkaar komen. Na een bezoek aan historische stadjes zoals Aalborg, Aarhus en Ebeltoft ga je naar Seeland. Daar verblijf je in Køge, een 13e-eeuwse stad niet ver van de hoofdstad Kopenhagen. Je laatste overnachtingen breng je door in de buurt van de witte kliffen van Møns Klint.

Deze pagina kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.