Autorondreizen in Denemarken

Deze autorondreizen door Denemarken brengen je in één vakantie naar de mooiste plekjes. Alle overnachtingen in één keer geregeld!

(Klik even door voor gezinsreizen naar Denemarken of reizen naar Scandinavië (bijvoorbeeld Denemarken en Zweden.) 

Sprookjesachtig Funen (7 dagen)

Sprookjesachtig Funen is een 7-daagse rondreis Denemarken in het teken van cultuur, natuur en eilandhoppen van Pharos Reizen. Je begint in sprookjesstad Odense en neemt daarna de boot naar het eiland Ærø (ten zuiden van Funen) waar je heerlijk kunt uitwaaien.

Mooiste plekjes van Denemarken (7 dagen)

Deze vakantie van de ANWB brengt je eerst naar Seeland, dan naar Funen en tenslotte naar Jutland. Je verblijft in hotels en bezoekt ook de steden Kopenhagen, Faaborg en Aarhus.

Rondreis Idyllisch Denemarken (8 dagen)

Tijdens deze rondreis Idyllisch Denemarken van TUI krijg je een goed beeld van Denemarken. je ziet de ruige westkust, de 3 steden Kopenhagen, Aarhus en Odense en het hoogste punt van Denemarken.

Prachtig Denemarken (8 dagen)

Deze autorondreis langs hotels van House of Europe kom je in Kopenhagen, Århus en Ålborg. Ook bekijk je het schitterende Skagen en Grenen.

Kastelen, Kopenhagen en Odense (8 dagen)

De Jong Intra heeft deze 8-daagse autorondreis door Denemarken waarbij je de mooiste plekjes van Seeland en Funen bezoekt. Op Seeland vind je, behalve natuurlijk de hoofdstad Kopenhagen, opvallend veel kastelen en op Funen ligt onder andere Odense, de stad van Hans Christian Andersen. Je kunt deze reis eventueel combineren met de 10-daagse reis Beleef Jutland.

Deens drieluik (8 dagen)

Tijdens deze 8-daagse reis van De Jong Intra bezoek je Jutland, Funen en Seeland. Hierbij horen natuurlijk Kopenhagen en Odense, maar ook de steden Kolding en Aarhus zijn zeker de moeite waard.

Autorondreis langs kastelen en Jutland (8 dagen)

Bij Natuurlijk Reizen kun je deze 8-daagse autorondreis langs kastelen en door Jutland boeken. Je bezoekt het noordelijkste puntje van Jutland, maar ook steden zoals Kopenhagen, Odense, Aarhus en Kolding. Je verblijft in hotels.

Dineren bij de Denen (8 of 12 dagen)

Dineren bij de Denen is een 8-daagse rondreis Jutland, Funen en Seeland van de ANWB. Tijdens deze reis geniet je onder andere van de stranden van Jutland, Odense op Funen en de Deense hoofdstad Kopenhagen. Je overnacht in bijzondere hotels en je kunt eten bij een Deense familie. Ook beschikbaar als 12-daagse vakantie.

Margrietroute (9 dagen)

Deze reis langs de Magrietroute is een 7-daagse autorondreis langs Deense kro’s van de ANWB. Je rijdt een prachtige route door het afwisselende landschap van Jutland. Onderweg kom je akkers, knusse stadjes met vakwerkhuizen, haventjesstadjes en heerlijk rustige stranden tegen.

Autorondreis Denemarken in stijl (9 dagen)

Denemarken in stijl is een autorondreis van Natuurlijk Reizen waarbij je verblijft in sfeervolle hotels buiten de grote steden. De bijzondere hotels die speciaal voor deze reis zijn geselecteerd staan voornamelijk midden in de natuur. Je vertrekt komt onder andere in Kopenhagen, Silkeborg en op Funen. Ook rij je een stuk van de mooie Margrietroute.

Beleef Jutland (10 dagen)

Deze autorondreis door het Deense Jutland van De Jong Intra is zeer compleet. Je bezoekt onder andere Esbjerg, de leuke steden Aalborg en Aarhus en twee plekken die nog op mijn persoonlijk verlanglijst staan: Silkeborg en Grenen.

Ontdek Bornholm (10 dagen)

Deze autorondreis van House of Europe springt er echt uit ten opzichte van de meeste andere Denemarken-reizen. Je rijdt namelijk in Duitsland de boot op en vaart naar het Deense eiland Bornholm, dat voor de Zweedse kust ligt. De terugreis gaat via de Deense hoofdstad Kopenhagen.

Rondje Jutland (11 of 12 dagen)

Rondje Jutland is een 11- of 12-daagse rondreis door Jutland van de ANWB. Je komt op de stille strandjes aan de oostkust, maar ook op de brede zandstranden aan de westkust. Daar tref je trouwens ook gezellige stadjes zoals Ribe, Alborg en Kolding. Je overnacht op drie vakantieparken in het westen (waddeneiland Fanø), het noorden (Hanstholm) en het oosten van Jutland (Hejls).

Deense fjorden, kust en eilanden (11 dagen)

Tijdens deze reis van Pharos Reizen door Jutland en Seeland verblijf je in hotels en kro’s (autentieke Deense herbergen). Je begint in de kop van Jutland, waar de Noord- en de Oostzee bij elkaar komen. Na een bezoek aan historische stadjes zoals Aalborg, Aarhus en Ebeltoft ga je naar Seeland. Daar verblijf je in Køge, een 13e-eeuwse stad niet ver van de hoofdstad Kopenhagen. Je laatste overnachtingen breng je door in de buurt van de witte kliffen van Møns Klint.

Het beste van Denemarken (11 dagen)

Deze autorondreis langs hotels van House of Europe is een mooie combinatie van Deense steden, kust en cultuur. Je bezoekt de hoofdstad Kopenhagen, maar ook Ribe, Odense, Århus en Ålborg. De kust is in Denemarken eigenlijk altijd dichtbij, maar bij Skagen en Grenen is hij wel uitzonderlijk mooi.

Denemarken op je gemak (12 dagen)

Tijdens deze 12-daagse reis van De Jong Intra neem je uitgebreid de tijd om van Denemarken te genieten. Ga uitwaaien aan de Deense Waddenzee, ontdek de populaire westkust van Jutland, bezoek sprookjesstadje Odense en kasteel Egeskov, laat je verbazen door de steile rotsen van Møns Klint en bezoek Roskilde en Kopenhagen

Deze pagina kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.