Tijdens onze vakanties in Denemarken staan we meestal met onze caravan op een camping. Voor kortere vakanties, bijvoorbeeld in de meivakantie of herfstvakantie, boeken we van tevoren een vakantiewoning. En ik weet ook nog een leuk hotel in Kopenhagen voor je. Hoe en waar wil jij overnachten in Denemarken?

Campings

camping in Denemarken

Wij hebben al vaak verbleven op campings in Denemarken en hebben zo onze favorieten.

Vakantiewoningen

In de korte vakanties verblijven wij vaak in een vakantiewoning in Denemarken. We hebben al heel wat tips over fijne vakantiehuizen verzameld.

Hotels in Kopenhagen

Ga je op stedentrip Kopenhagen? Dan wil je misschien wel verblijven in een hotel in Kopenhagen.

Als je op meerdere plekken wilt overnachten, dan vind je het misschien ook leuk om deze route voor een rondreis Denemarken te bekijken.

Overnachten in Denemarken in 1x geregeld

Voor complete reizen naar Denemarken, zoals een stedentrip Kopenhagen, een fietsvakantie in Denemarken of een gezinsvakantie inclusief een bezoek aan Legoland, kijk je op Reizen naar Denemarken. Daar vind je ook autorondreizen waarbij je alle overnachtingen in één keer geregeld hebt.

Let op: hier bij Tiqets krijg je vaak korting op tickets voor LEGOLAND®.

reisgids denemarken

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.