Van alle stedentrips in Denemarken is Kopenhagen natuurlijk de bekendste. Maar er is meer! Wat denk je bijvoorbeeld van Aarhus, of Odense?

Stedentrip Kopenhagen

Een stedentrip Kopenhagen is een echte aanrader. Ik werd tijdens mijn eerste bezoek meteen verliefd op de stad.

Tip: wil je je laten rondleiden door een local die alle bekende en onbekende pareltjes in Kopenhagen kent? Dat regel je heel makkelijk via With Locals. Je kunt zelf kiezen welke gids je graag wilt hebben en verder zijn deze privérondleidingen ook helemaal aan te passen aan jouw wensen. Wandelen, fietsen, proeven fotograferen – het kan allemaal!

Stedentrip Aarhus

Aarhus is een ontzettend leuke stad om te bezoeken, met veel mooie musea. Ook met kinderen vonden wij het heel leuk in Aarhus. Hier lees je precies wat we allemaal deden tijdens onze stedentrip Aarhus. Hier vind je alle online te boeken excursies in Aarhus.

Stedentrip Odense

Odense staat bekend als de stad waar Hans Christian Andersen opgroeide. Je komt hem en zijn sprookjes dan ook overal tegen, maar je kunt er ook een leuke boottocht maken naar de dierentuin en het openluchtmuseum. Lees hier wat wij deden tijdens onze stedentrip Odense.

Deze pagina kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.