Wil je meer zien van Noord-Europa dan alleen Denemarken? Kies dan voor een van deze rondreizen door Scandinavië en leer bijvoorbeeld ook Zweden en/of Noorwegen kennen.

Let op: kijk bij de groepsreizen naar Denemarken voor groepsrondreizen door Scandinavië (per auto, bus of fiets).

Rondreis Smaland, Stockholm en Gotland inclusief Kopenhagen (10 dagen)

De nadruk van deze rondreis Scandinavië van TUI ligt op Zweden, maar je sluit je vakantie af met de Deense hoofdstad Kopenhagen.

Kopenhagen en Zuid-Zweden (10 dagen)

Deze reis van Natuurlijk Reizen begint in Kopenhagen. Daarna steek je over naar Skåne voor een mooie ronde door deze Zuid-Zweedse regio.

Ontdek Denemarken en Zweden (10 dagen)

Tijdens deze 10-daagse autorondreis van De Jong Intra zie je vooral veel van Denemarken, maar maak je ook een uitstapje naar de Zweedse stad Malmö.

Kleuren van Scandinavië (12 dagen)

Kleuren van Scandinavië is een 12-daagse rondreis door Denemarken en Zweden van de ANWB. Je geniet van de natuur, maar bezoekt ook steden als Kopenhagen, Malmö, Kalmar, Århus en Göteborg en kleinere plaatsjes zoals Scaneke en Gudhjem.

Van elanden tot Vikingen (13 of 14 dagen)

Van elanden tot Vikingen is een 13- of 14-daagse familierondreis door Denemarken en Noorwegen van de ANWB. Op de heenweg vaar je naar Oslo, waarna je via de regio’s Telemark en Myrkdalen naar Bergen rijdt. Daar stap je op de boot naar Denemarken om je vakantie af te sluiten in Ribe.

Scandinavië in een notendop (15 of 16 dagen)

Tijdens deze 15- of 16-daagse familierondreis Zweden, Noorwegen, Denemarken van de ANWB begin je in Zweden. Dan rij je verder naar Noorwegen en als toetje verblijf je ook nog in Denemarken. Je verblijft op vakantieparken en in een resort.

Deze pagina kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.