Denemarken is een heerlijk land om met kinderen op vakantie te gaan. En als je dan met de kinderen naar Denemarken gaat, dan wil je Legoland vast niet missen. Maar wist je dat Denemarken ook veel mooie dierentuinen heeft? Hieronder vind je reizen naar Denemarken die speciaal zijn samengesteld voor gezinnen met kinderen.

Rondreizen door Denemarken voor gezinnen

Er bestaan rondreizen die helemaal zijn ingesteld op gezinnen met kinderen. Kijk maar eens naar deze kindvriendelijke rondreizen door Denemarken:

Denemarken in een notendop (8, 11 of 12 dagen)

Denemarken in een notendop is een 8-, 11- of 12-daagse familierondreis langs vakantieparken op Seeland, Funen en Jutland van de ANWB. Tijdens deze reis zie je heel veel van Denemarken: van Legoland tot Vikinghemel Walhalla bij Jelling, drie verschillende stranden aan de Noord- en de Oostzee (waar je soms ook met de auto op mag rijden), kasteel Egeskov en hoofdstad Kopenhagen.

Tem de draak: Welkom bij de Vikingen (8, 11 of 12 dagen)

Familierondreis Tem de draak! is een 8-, 11- of 12-daagse familierondreis langs vakantieparken op Seeland, Funen en Jutland van de ANWB. Onderweg kun je Legoland bezoeken, leren boogschieten als een echte Viking in het Ribe VikingeCenter, een kijkje nemen in de Vikinghemel Walhalla bij Jelling, met de auto over de brede Noordzeestranden rijden op het eiland Rømø, op zoek gaan naar drakensporen in kasteel Egeskov en een boottocht op een vikingschip maken in Roskilde

Familiepret Denemarken (12 dagen)

Scandinavië-specialist Nordic heeft deze gezinsreis Denemarken waarbij je vier regio’s bezoekt, die op korte rij-afstand van elkaar liggen. Hoogtepunten van de reis zijn:

Of combineer je vakantie in Denemarken met Zweden of Noorwegen – die reizen vind je hier en ook daar zijn speciale gezinsreizen bij.

Er is ook een reis speciaal voor als je wilt fietsen in Denemarken met kinderen.

Deze pagina kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.