Denemarken is een heerlijk land om met kinderen op vakantie te gaan. En als je dan met de kinderen naar Denemarken gaat, dan wil je Legoland vast niet missen. Maar wist je dat Denemarken ook veel mooie dierentuinen heeft? Hieronder vind je reizen naar Denemarken die speciaal zijn samengesteld voor gezinnen met kinderen.

Rondreizen door Denemarken voor gezinnen

Er bestaan rondreizen die helemaal zijn ingesteld op gezinnen met kinderen. Kijk maar eens naar deze kindvriendelijke rondreizen door Denemarken:

Familiepret Denemarken (12 dagen)

Scandinavië-specialist Nordic heeft deze gezinsreis Denemarken waarbij je vier regio’s bezoekt, die op korte rij-afstand van elkaar liggen. Hoogtepunten van de reis zijn:

Of combineer je vakantie in Denemarken met Zweden of Noorwegen – die reizen vind je hier en ook daar zijn speciale gezinsreizen bij.

Er is ook een reis speciaal voor als je wilt fietsen in Denemarken met kinderen.

Deze pagina kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.