Denemarken is ook een erg geschikt land om met de camper naartoe te gaan. De wegen zijn eigenlijk overal prima begaanbaar, zonder grote bergpassen of in de rotsen uitgehouwen tunnels.

Vrijblijvende offerte bij Travelhome

Travelhome is een begrip als het gaat om camperverhuur en camperreizen. Als je Denemarken met de camper wilt verkennen, kun je bijvoorbeeld een camper ophalen in Hamburg (daar is ook een parkeerterrein waar je je auto kunt laten staan). Vraag dan wel naar een camper waarmee je de grens over mag.

Handig: hier kun je vrijblijvend een offerte aanvragen voor jouw camperreis Denemarken. Of stel zelf je reis samen en boek direct online.

Camper huren via Camptoo

Mocht je dit eens willen proberen zonder zelf een camper aan te schaffen, kijk dan eens bij Camptoo. Dat is een platform waar particulieren hun camper te huur aanbieden. Je vindt er campers in alle soorten en maten en in alle prijscategorieën.

Deze pagina kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.