Op de website van ANWB Camping vind je heel veel campings in Denemarken. Je ziet dan ook meteen welke voorzieningen er zijn en vaak staan er ook foto’s bij. 

Ook de ACSI heeft een uitgebreide database met campings in Denemarken. Hier kun je ook een beoordeling achterlaten als je zelf al op een van deze campings bent geweest en goede of slechte ervaringen hebt. Met de kampeerkaart van de ACSI kun je in veel gevallen heel voordelig kamperen in het laagseizoen.

Tip: de ACSI-kampeerkaart

Iets wat echt heel handig is om te hebben, zeker als je in het voor- of naseizoen gaat kamperen in Denemarken, is de kampeerkaart van de ACSI. Hiermee krijg je tot wel 60% korting op de prijs van de deelnemende campings in Denemarken. Met de bijbehorende app en gids vind je die campings heel makkelijk. Echt een aanrader! (Kijk wel even of de camping van jouw keuze ook korting geeft en zo ja hoeveel, want dan verschilt per camping )

Campings in Denemarken waarmee wij ervaring hebben

Tijdens onze vakanties in Denemarken en doortochten naar Zweden en Noorwegen hebben wij zelf de volgende campings bezocht:

  • Henne Strand Camping in Zuidwest-Jutland
  • Ishøj Strand Camping
  • Legoland Camping
  • Fjordlyst Aabenraa
  • Maribo Sø Camping
  • Nyborg Strand Camping
  • Vejlby Fed Strand Camping

Onze ervaringen met deze campings vind je in deze blogpost over campings in Denemarken.

Tent huren op een camping in Denemarken

Op sommige campings in Denemarken kun je ook een tent huren:

Stacaravan huren op een camping in Denemarken

Deze  camping in Denemarken via Vacanceselect ziet er ook erg goed uit. Je verblijft dan in een staracavan op de camping.

Deze pagina kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.