Er bestaan prachtige cruises die, bijvoorbeeld onderweg naar Noorwegen of de Oostzee, Kopenhagen aandoen. Na mijn cruise naar de Noorse fjorden ben ik helemaal verkocht en het lijkt me dan ook geweldig om dit eens te doen.

6-daagse shortbreak cruise Noorwegen en Denemarken – ms Rotterdam

Bij de ANWB kun je deze korte cruise boeken waarbij je vanuit Nederlandvertrekt en eerst een dag op zee hebt. Vervolgens leg je aan in Oslo voor een bezoek aan de Noorse hoofdstad. Daarna is Kopenhagen aan de beurt. Op de terugweg heb je weer een dag op zee om van alle voorzieningen aan boord gebruik te maken.

Cruise Scandinavische steden (8 dagen)

Deze cruise van TUI langs Scandinavische steden in Denemarken en Noorwegen brengt je van Kiel in Duitsland naar Kopenhagen in Denemarken en dan naar Noorwegen voor een bezoek aan Hellesylt, Alesund en Flam.

Cruise Noorse fjorden + Kopenhagen (12 dagen)

Of vertrek vanuit Nederland en vaar met deze cruise van Holland America Line (te boeken bij TUI) naar Molde, Flam, Alesund, Bergen, Haugesund, Stavanger en Kristiandand in Noorwegen en vervolgens naar Aarhus en Kopenhagen in Denemarken.

Cruise Noordkaap en fjorden

Deze cruise, die te boeken is bij TUI, begint en eindigt in Kopenhagen en is dus perfect te combineren met een bezoek aan de hoofdstad van Denemarken. Verder vaar je naar Alesund, Svolvaer, Tromso, Honningsvag, Loen, Stavanger en
Skagen.

Cruise Pracht en praal van de Baltische zee

Deze cruise met vertrek uit Amsterdam kun je boeken bij TUI. Je maakt dan in twee weken een fantastische reis langs Kopenhagen, Warnemünde, Tallinn, Helsinki, Stockholm, Kiel en Aarhus voordat je weer aanlegt in Amsterdam.

Oostzeecruise met Holland America Line (14 of 15 dagen)

Deze cruise, die je kunt boeken bij de ANWB, heeft zijn eerste en laatste stop in Denemarken. De route is als volgt:

  • Kopenhagen
  • Rostock (Warnemünde)
  • Tallinn
  • Sint-Petersburg
  • Helsinki
  • Stockholm
  • Kiel
  • Aarhus

Deze pagina kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.