Er bestaan prachtige cruises die, bijvoorbeeld onderweg naar Noorwegen of de Oostzee, Kopenhagen aandoen. Na mijn cruise naar de Noorse fjorden ben ik helemaal verkocht en het lijkt me dan ook geweldig om dit eens te doen.

Oostzeecruise met Holland America Line (14 of 15 dagen)

Deze cruise, die je kunt boeken bij de ANWB, heeft zijn eerste en laatste stop in Denemarken. De route is als volgt:

  • Kopenhagen
  • Rostock (Warnemünde)
  • Tallinn
  • Sint-Petersburg
  • Helsinki
  • Stockholm
  • Kiel
  • Aarhus

Via Kopenhagen naar Noorwegen (8 dagen)

Deze vriendelijk geprijsde cruise van OAD vaart via Kopenhagen naar Flam, Hellesylt, de Geirangerfjord en Alesund.

Via Kopenhagen naar het Oosten (8 dagen)

Deze cruise, ook van OAD, vaart de andere kant op: van Kopenhagen naar Helsinki en verder naar Sint Petersburg en Tallinn.

Deze pagina kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.