Als je op zoek bent naar een betaalbaar hotel in Kopenhagen, is Trivago een handige website om prijzen te vergelijken.

Ik heb zelf nog niet zo veel ervaring met overnachten in Kopenhagen, maar ik heb wel één leuke tip voor je. Tijdens mijn stedentrip Kopenhagen verkende ik Hotel CPH Living, een kleinschalig hotel op een boot.

hotel in kopenhagen

Je zit hier op een prima locatie, aan dek is een fijn terras de kamers en het ontbijt zijn prima in orde. Je kunt hier ook meteen fietsen huren – ook dat vond ik erg handig!

Wat ik ook erg prettig vond aan dit hotel, was de combinatie van een rustige plek en toch een locatie waarbij je zo in het centrum bent.

hotel in kopenhagen

Bekijk hier de prijzen en beschikbaarheid van dit hotel in Kopenhagen.

reisgids denemarken

Deze pagina kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.