landal fyrklit in Denemarken

Weer een nieuw Landal-park in Denemarken: dit zijn ze allemaal

Wist jij dat Landal ook vakantieparken in Denemarken heeft? Er waren al zes parken, waarvan we er met twee fijne persoonlijke ervaringen hebben. Nu komt er weer een nieuw vakantiepark bij: Landal Fyrklit.

7 x Landal in Denemarken

Landal GreenParks heeft dus inmiddels 7 vakantieparken in Denemarken. Het begon met 5 parken op het Deense schiereiland Jutland (met in totaal ruim duizend vakantiewoningen voor 4 tot 14 personen). Daarna kwamen Landal Middelfart en nu dus Landal Fyrklit erbij. De vakantieparken hebben voorzieningen voor allerlei binnen- en buitenactiviteiten.

Dit zijn de Landal-vakantieparken in Denemarken:

Vakantiepark Landal Fyrklit

Landal Fyrklit ligt aan de kust van Noord-Jutland, bij Hirtshals. Het vakantiepark ligt tussen het strand en een beschermd natuurgebied. Omdat het 28 meter boven de zeespiegel ligt, heb je vanuit je appartement gegarandeerd een mooi uitzicht op zee. De vakantiewoningen blijven privé-eigendom, maar de exploitatie van het park wordt overgenomen door Landal GreenParks. Landal Fyrklit is te boeken vanaf begin 2021.

landal fyrklit in Denemarken
Foto: Landal

Vakantiepark Landal Rønbjerg

In Landal Rønbjerg (bij de Limfjord in Noord-Jutland) staan 205 vakantiewoningen. Het heeft een groot tropisch zwembad en een nieuw speelpark: Funnyland. Verder is er een sporthal, bowlingkelder, een voetbalveld en een wellnessvoorziening van 1.200 m².

Vakantiepark Landal SeaWest

In Landal Seawest staan 278 vakantiewoningen. Het ligt 5 km van de kust bij Ringkøbing Fjord, in de buurt van een stuk kust van 60 km tussen Blåvandshuk en Hvide Sande waar enkele van de mooiste zandstranden van Denemarken liggen, met daarachter mooie duinlandschappen. Legoland Billund is ongeveer een uur rijden vanaf vakantiepark SeaWest. Wij hebben het park getest – lees hier onze ervaringen met Landal Seawest

landalpark seawest denemarken

Vakantiepark Landal Søhøjlandet

Landal Søhøjlandet heeft 184 vakantiewoningen en ligt bij het merengebied bij Silkeborg (op Jutland), vol mogelijkheden voor een actieve vakantie. Ideaal als je tijdens je vakantie wilt mountainbiken, hardlopen, wandelen, paardrijden, tennissen, golfen of klimmen! Op het park bevindt zich een tropisch zwembad en in Funnys Kreative Værksted kunnen kinderen tekenen en knutselen.

Vakantiepark Landal Ebeltoft

Landal Ebeltoft heeft 330 vakantiewoningen en ligt in het zuiden van Djursland (aan de oostkant van Jutland). het heeft een sporthal, voetbal-­ en tennisvelden, een zwembad met sauna en een minigolfbaan. Ook dit park hebben we inmiddels bezocht – lees hier alles over onze ervaringen met Landal Ebeltoft en de omgeving

dayz ebeltoft landal

Vakantiepark Landal Grønhøj Strand

Landal Grønhøj Strand in Noord-Jutland heeft 162 vakantiewoningen en ligt direct aan de Noordzee, bij Løkken. In de buurt vind je brede stranden, indrukwekkende rotsformaties en gezellige stadjes.

Vakantiepark Landal Middelfart

Dit Landal-vakantiepark ligt op het Deense eiland Funen. Landal Beach Park Middelfart ligt in een prachtig natuurgebied aan de oever van de Kleine Belt (Lillebælt) en beschikt over 126 bungalows in particulier eigendom. Het vakantiepark in Denemarken heette voorheen Sund & Skov en zal voor de zomer van 2020 klaar zijn voor de verhuur via Landal. Wij waren al eens in Middelfart en vonden de omgeving echt schitterend.

landal Middelfart
Landal Middelfart. Foto met dank aan Landal Greenparks

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met het privacybeleid.