Landal in Denemarken: hier vind je alle vakantieparken

Written by Sandra van Bijsterveld

Wist jij dat Landal ook parken in het buitenland heeft? Wij zijn bijvoorbeeld op wintersport geweest bij Landal Marina Lipno in Tsjechië. En er is een Landal-park in Hongarije. In Denemarken zijn zelfs al meerdere Landal-parken – kijk maar!

6 x Landal in Denemarken

Landal GreenParks heeft inmiddels 6 vakantieparken in Denemarken. Het begon met 5 parken op het Deense schiereiland Jutland (met in totaal ruim duizend vakantiewoningen voor 4 tot 14 personen) De vakantieparken hebben voorzieningen voor allerlei binnen- en buitenactiviteiten.

Landal in Denemarken
Illustratie met dank aan Landal GreenParks

Vakantiepark Rønbjerg

In Landal Rønbjerg staan 205 vakantiewoningen. Het heeft een groot tropisch zwembad en een nieuw speelpark: Funnyland. Verder is er een sporthal, bowlingkelder, een voetbalveld en een wellnessvoorziening van 1.200 m².

Vakantiepark SeaWest

In Landal Seawest staan 278 vakantiewoningen. Het ligt 5 km van de kust bij Ringkøbing Fjord, in de buurt van een stuk kust van 60 km tussen Blåvandshuk en Hvide Sande waar enkele van de mooiste zandstranden van Denemarken liggen, met daarachter mooie duinlandschappen. Legoland Billund is ongeveer een uur rijden vanaf vakantiepark SeaWest. Wij hebben het park getest – lees hier onze ervaringen met Landal Seawest.

landalpark seawest denemarken

Vakantiepark Søhøjlandet

Landal Søhøjlandet heeft 184 vakantiewoningen en ligt in het heuvelachtige gebied Gjern Bakker, vol mogelijkheden voor een actieve vakantie. Ideaal als je tijdens je vakantie wilt mountainbiken, hardlopen, wandelen, paardrijden, tennissen, golfen of klimmen! Op het park bevindt zich een tropisch zwembad en in Funnys Kreative Værksted kunnen kinderen tekenen en knutselen.

Vakantiepark Ebeltoft

Landal Ebeltoft heeft 330 vakantiewoningen en ligt in het zuiden van Djursland. het heeft een sporthal, voetbal-­ en tennisvelden, een zwembad met sauna en een minigolfbaan. Ook dit park hebben we inmiddels bezocht – lees hier alles over onze ervaringen met Landal Ebeltoft en de omgeving.

dayz ebeltoft landal

Vakantiepark Grønhøj Strand

Landal Grønhøj Strand heeft 162 vakantiewoningen en ligt direct aan de Noordzee, bij Løkken. In de buurt vind je brede stranden, indrukwekkende rotsformaties en gezellige stadjes.

Nieuw: Landal Middelfart

En nu heeft Landal dus ook een 6e park in Denemarken, deze keer op het Deense eiland Funen. Landal Middelfart ligt in een prachtig natuurgebied aan de oever van de Kleine Belt (Lillebælt) en beschikt over 126 bungalows in particulier eigendom. Het vakantiepark in Denemarken heette voorheen Sund & Skov en zal voor de zomer van 2020 klaar zijn voor de verhuur via Landal. Wij waren al eens in Middelfart en vonden de omgeving echt schitterend.

landal Middelfart
Landal Middelfart. Foto met dank aan Landal Greenparks

Om te bewaren op Pinterest: 

1 thought on “Landal in Denemarken: hier vind je alle vakantieparken

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *