Doen

Ben je een vakantie naar Denemarken aan het plannen? Dan kijk je vast je ogen uit op de website van Visit Denmark. Daar vind je informatie over alle soorten reizen naar Denemarken. Vervelen hoef je je in ieder geval nooit tijdens een vakantie in Denemarken. Er is zoveel te zien en te doen! Laat je inspireren door deze voorbeelden en klik op de links voor onze ervaringen.

 

 

Faröereilanden

Een bijzondere vermelding verdienen de Faeröereilanden. Die vormen een autonoom gebied binnen het koninkrijk Denemarken – en ze schijnen ongelofelijk mooi te zijn. Voor reizen naar de Faeröereilanden kun je onder andere terecht bij Askja, Nordic Vision Fotoreizen en Smyril Line.

Festivals in Denemarken

Er vinden het hele jaar door festivals en evenementen plaats in Denemarken – en dan heb ik het niet alleen over Roskilde. Wat denk je van een winterse duik in Skagen of het lichtfestival van Kopenagen?

Reisgidsen over Denemarken

Behalve deze tips kan ik je de reisgids 100% Kopenhagen aanraden, waarin de stad wordt opgedeeld in een aantal wandelingen. Als je met kinderen naar Denemarken gaat is Kidskompas Denemarken een erg leuke reisgids, die voor het merendeel ook bedoeld is om door kinderen zelf gelezen te worden.