camping in Denemarken

Nederlandse campings in Denemarken – ken je deze?

Zelf verblijven wij bijna altijd in vakantiewoningen in Denemarken. Maar je kunt er natuurlijk ook heel fijn kamperen. En misschien vind je het wel fijn om op een camping in Denemarken te staan die Nederlandse eigenaars heeft. Dat kan als voordeel hebben dat je er gewoon Nederlands kunt spreken bij de receptie, dat er veel Nederlanders komen om contact mee te hebben en eventueel Nederlandse kinderen om mee te spelen als je met kinderen in Denemarken bent. Hieronder vind je enkele Nederlandse campings in Denemarken. Ken je er nog meer? Laat het me weten!

Ben je nog op zoek naar een fijne vakantiewoning in Denemarken? Bekijk dan hier de Landal-parken in Denemarken of vind de perfecte ‘losse’ vakantiewoning op de website van Sol og Strand.

Daler Camping

Daler Camping ligt in het zuiden van Jutland, net over de grens met Duitsland bij Tønder. Een mooi begin van een rondreis Denemarken! Je verblijft hier bij de Nederlanders Diana en Marcel, die je graag alles vertellen over Denemarken en hun tips over de omgeving en de rest van je vakantie in Denemarken met je delen.

Stilbjerg Sleep & Hygge

In Zuid-Jutland, net boven de plaats Varde, vind je Stilbjerg Sleep & Hygge. Hier kun je komen logeren bij de familie Vinke. Stilbjerg Sleep & Hygge heeft een kleinschalige natuurcamping, maar ook appartementen. Handig dus als je op zoek bent naar een kleine camping in Denemarken. Hier vind je foto’s van de camping.

Heb je plannen om voor het eerst naar Denemarken te gaan? Dan vind je heel veel handige tips bij elkaar in dit Stralend Denemarken Magazine ‘Eerste keer naar Denemarken’. Je kunt het meteen downloaden en er staan onder andere een route voor een rondreis, tips voor campings en vakantiehuizen, informatie over betalen in Denemarken en tips voor Kopenhagen en LEGOLAND/LEGO House in.

Boerderijcamping Gyvelborg

Gyvelborg is een echte boerderijcamping met melkvee. Hij ligt in het binnenland van Denemarken, onder Silkeborg. Deze camping wordt gerund door de Nederlandse eigenaren Jellemien en Willem. Als gast van de camping kun je meegaan om de koeien uit de wei te halen, te voeren en te melken. Behalve kampeerplekken zijn er ook shelters, blokhutten en een appartement te huur.

Nature Ferie

Misschien je Paula, Peter en Marit wel van Ik vertrek. Ze wonen op een boerderij in Noord-Jutland en hebben daar een mini-natuurcamping met in de directe omgeving naald- en loofbos, heide, weilanden en een eigen stukje strand. Behalve kampeerplaatsen zijn er ook trekkershutjes, een tipi en een appartement. Je vindt ze allemaal hier op hun website.

Tolne Camping

Op Tolne Camping verblijf je bij Simon Jan, Maaike, Niels en Gerda uit Friesland. Tolne Camping is een natuurcamping met ruime kampeerplaatsen in Vendsyssel in Noord-Jutland. Behalve plaatsen voor caravans en campers zijn er ook hutten en glampingtenten aanwezig op deze camping.

Hillerød Camping

Tot slot nog een camping waar ik hier al over heb geschreven. Deze camping ligt ook gunstig als je een stedentrip Kopenhagen wilt doen.

Ken jij nog meer Nederlandse campings in Denemarken? Laat het weten in een reactie, dan voeg ik ze toe!

reisgids denemarken

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.

Sandra van Bijsterveld
Sandra van Bijsterveld

Leuk dat je er bent! Mijn naam is Sandra van Bijsterveld. In 2013 begon ik met bloggen en inmiddels doe ik dat fulltime. Op Stralend Denemarken deel ik mijn persoonlijke ervaringen en tips voor een vakantie in Denemarken met je. Op andere websites blog ik over onze vakanties in Zweden, Noorwegen en Finland, en over Scandinavische lifestyle.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met het privacybeleid.