wandelen ulvhale

Huisje huren in Denemarken: onze fijne adresjes tot nu toe

Zoals je misschien wel weet, gaan wij in het voor- en najaar regelmatig op vakantie naar Denemarken. Hoewel we in de zomervakantie altijd met de caravan op pad gaan, kiezen we in de kortere vakantie voor een huisje. We hebben inmiddels heel wat fijne vakantiewoningen in Denemarken gevonden. Hieronder zet ik ze even voor je op een rij, mocht je nog op zoek zijn naar een fijn vakantiehuisje.

Vakantiewoning op Funen

In 2016 brachten we onze meivakantie door in een vakantiewoning bij Vejlby Fed Strand Camping van Vakantiepartner Denemarken. Daar kun je ‘losse’ vakantiewoningen huren van mensen die een eigen vakantiewoning in Denemarken hebben en die verhuren als ze er zelf niet in zitten. Dat geeft een heel persoonlijk gevoel. Voor meer informatie kun je onze ervaringen met het huren van een vakantiehuisje in Denemarken via Vakantiepartner Denemarken lezen. Het beviel ons zo goed dat we in 2019 weer verbleven in een vakantiewoning van Vakantiepartner Denemarken, namelijk deze.

Onze vakantiewoning in Denemarken

Stacaravan op Henne Strand Camping

In 2015 sliepen we een week in een stacaravan op Henne Strand Camping – maar dan wel zo één die je eigenlijk beter een vakantiehuisje kunt noemen, met drie slaapkamers, een woonkamer, een keuken en een badkamer. Of heet dat dan een chalet? Hoe dan ook, het was een heerlijke plek, want we liepen er zo het strand op. In deze blogpost lees je er alles over.

Henne Strand Camping stacaravan

Huisje van Ribe Byferie

Het laatste weekend van die meivakantie in 2015 zaten we in een huisje op vakantiepark Ribe Byferie. Daar loop je zo het centrum van het leuke stadje Ribe in, en je zit er vlak bij het Vikingcentrum en de Deense Waddenzee. Wij vinden het een ideale plek en we zijn er dan ook al meerdere keren geweest. In een aparte blogpost lees je alles over Ribe Byferie en de omgeving.

Bekijk hier prijzen en beschikbaarheid voor Ribe Byferie Resort

vakantiewoningen Ribe Byferie

Vakantiehuis Landal Ebeltoft

In de meivakantie van 2017 hadden we een van de nieuwe Landal-parken in Denemarken als uitvalsbasis: Landal Ebeltoft. Het bleek een heerlijke plek om Djursland te verkennen en een bezoekje aan de stad Aarhus te brengen.

Dayz Ebeltoft by Landal GreenParks

Vakantiewoning Landal Seawest

Dat beviel goed en dus probeerden we in 2018 nog een Landal-park in  Denemarken: Landal Seawest. We hadden er een heerlijke week – hier lees je er alles over

Landal Seawest

Hier vind je een overzicht van alle Landal-parken in Denemarken.

Vakantiehuisje op Møn

Onze laatste vakantie in Denemarken was op het eiland Møn, waar we de beroemde witte kliffen bekeken, maar waar ook Kopenhagen en het nieuwe boomkroonpad in Denemarken binnen bereik lagen. Hier lees je alles over onze vakantiewoning op Møn (die we weer huurden via Vakantiepartner Denemarken) en wijs ik je ook de weg naar de leuke uitstapjes die we daar maakten.

vakantiehuis op mon in denemarken

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met het privacybeleid.